Stohl András óvatosan kezdett, Liptai örült neki leginkább

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Azért mondott egy poént az első értékelésében.
Vágólapra másolva!

Stohl András megszeppenten kezdte TV2-es szereplését, hiába a sok éves rutin, kissé feszengett, amikor bejövetelkor Tilla ölelgette és kérdezgette. Elmondta, hogy a másik három zsűritag nagyon pörög, azt a tempót nem fogja tudni felvenni, de majd úgyis ott ül mellette Liptai, aki segít neki. Claudia – mint mondta – örült annak, hogy végre egy férfi ül mellé, zakóban, eztán a zsűri ruházatán élcelődött egy sort. Papp Szabi ujjatlan pólóban zsűrizik ezen az estén, mellette a volt RTL-es műsorvezető egy elegáns úr.

Forrás: tv2

Volt közös produkció felvételről, majd a show-t Kollányi Zsuzsi kezdte, Mick Jaggert alakította, a Paint It Black című klasszikust adta elő. A zsűri alaposan feldicsérte, Majka pláne, hiszen jó barátnője és kollégája, énekesnő az együttesében.

„Nekem sokkoló, nagyon kemény volt... Teljesen eltűntél nekem a maszk mögött. Azt szokták mondani, hogy a nőket szeretem, de Mick Jaggert nem rugdosnám ki az ágyamból. Téged kirugdosnának!" – így hangzott Stohl első értékelése (a Hair című filmre utalva), majd adott egy nyolcast.

A show-ról hosszabb cikket itt olvashat,