Autóbalesetet szenvedett Istenes László

Istenes László
Vágólapra másolva!
A Mokka műsorvezetője, Istenes László, kedd délután súlyos autóbalesetet szenvedett: az autójába egy furgon csapódott, majd egy fának ütközött. Bár komolyabb sérülése nem lett, megviselték a történtek.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető közösségi oldalán számolt be a balesetről, barátainak és az aggódóknak pedig azt üzente, hogy vette a jelet, igyekszik egy kicsit visszavenni, bár mindent nagyon imád, amit mostanában csinál.

„Vannak pillanatok, amikor az ember megáll, és elgondolkodik, hogy mi, miért történik. Ma ugyan már túl vagyok egy Mokkán úgy, hogy tegnap délután egy elég nagy balesetem volt, amelynek kapcsán életemben először élhettem át valós helyzetben, autóban egy ilyen élményt. Az ütközés néhány centiméterre tőlem, a hang, a szag... nem kívánom senkinek.

amit első körben egy furgontól kaptam a B oszlop mögött, aztán egy fától, aminek nekicsapódott a kocsi fenékkel. Nem szeretnék, és nincs is szükségem rá, hogy reklámot csináljak annak a márkának, amelynek autójában ültem, de autós szakemberként átélve ezt a hatalmas pofont, azt kell mondanom, hogy hihetetlen, ahogy elnyelte, elvezette a karosszéria az energiát, tökéletesen megvédett és gyakorlatilag ennek köszönhetem, hogy még vagyok. A kép talán nem adja vissza a valós látványt, de sajnos a kocsi karosszériája szinte totálkáros lett. Persze tudom, hogy az ilyen helyzetekben egy kis szerencse és egy kis gondviselés is kell, és úgy fest, talán azzal sem állok hadilábon, így ezért is hálás vagyok.... meg persze a szerencsekarkötőm, amit a kisfiamtól kaptam és mindig nálam van” - írta oldalán.