Rasszista botrányba keveredett a csinos színésznő

2017 iHeartRadio Music Festival - Night 2 - Red Carpet GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities MUSIC MUSIC FESTIVAL topics topix bestof toppics toppix
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 23: Lili Reinhart attends the 2017 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 23, 2017 in Las Vegas, Nevada. Sam Wasson/Getty Images for iHeartMedia/AFP
Vágólapra másolva!
Egy Halloween-kosztüm miatt magyarázkodhatott a Riverdale sztárja, Lili Reinhart, el is tüntette a fotóját a netről.
Vágólapra másolva!

A Riverdale-ből ismert Lili Reinhart nem a legszerencsésebb kosztümöt választotta Halloweenre, a Twitteren egy nőről posztolt, aki tetőtől talpig bekente magát fekete festékkel, és közben ijesztő fejet vágott.

Lili Reinhart Forrás: AFP/2017 Getty Images/Sam Wasson

"Megtaláltam a jelmezem Halloweenra! A lelkem színe ihlette" – írta a kép mellé, de hamar el is távolította az egész bejegyzést, miután több kommentelő úgy vélte, a feketéken gúnyolódik, afféle blackface-ként, a sztereotípiákat erősítő maszkként értelmezték a nő sminkjét.

A színésznő egy másik tweetben arról írt, nem gondolta, hogy a fénykép ekkora felzúdulást vált ki, egy Hallowennal kapcsolatos Instagram-oldalon találta, és eszébe sem jutott, hogy bántó lehet a feketékre nézve.

Bár Reinhart oldaláról már eltűnt a kép, itt megnézheti, mi váltott ki ekkora felháborodást: