Földes Eszter: Apu hivatalosan is örökbe fogadott

Földes Eszter tv rovatnak (Bella Briginek) 2016 június 30-án Földes Eszter tv rovatnak (Bella Briginek) 2016 június 30-án
Földes Eszter tv rovatnak (Bella Briginek) 2016 június 30-án
Vágólapra másolva!
Erős érzelmi szálak kötik Földes Esztert apjához, Földes Tamáshoz, akiről kilencéves kisgyerekként tudta meg, hogy valójában nem a biológiai apja.
Vágólapra másolva!

Földes Tamás 22 éves volt, amikor megismerte Tucsek Editet, akinek akkor már volt egy féléves kislánya, Eszter. Rögtön úgy megszerette, mintha a sajátja lenne, a kapcsolatuk máig nagyon erős.

"Kilenéves korom körül mondták el, mi a helyzet. Elvittek egy pszichológushoz, arra voltak kíváncsiak, elég érett vagyok-e hírhez, meg tudok-e birkózni vele, elég erős-e apuhoz a kötődésem. Amikor elmondták, csak annyit válaszoltam: hát jó. Aztán kiskamaszként kezdtem el érdeklődni a vér szerinti apám, vagy ahogyan azóta is hívom viccesen, a gyártóm után. Megtudtam, hogy anyuval rövid ideig voltak házasok, a születésemnél sem volt jelenm csupán egy-két alkalommal keresett" - mesélte a Bestnek.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Az anyakönyvem szerint Landkammer Eszternek hívtak, de a szüleim esküvője után Földes lettem, pár évvel később pedig apu hivatalosan is örökbe fogadott" - tette hozzá.