140 milliót kap egyetlen sorozatepizódért

ELLEN POMPEO Episodic GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are
GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are at odds and put their friends in the middle of an uncomfortable situation, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, APRIL 28 (8:00-9:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network. (ABC/Richard Cartwright) ELLEN POMPEO
Vágólapra másolva!
A Grace klinika hősnője, Ellen Pompeo a legjobban fizetett drámai színésznő az amerikai tévéiparban.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Reporter hosszú anyagot közölt a Grace kliniká-ból ismert Ellen Pompeóról, ebből kiderült többek között az is, hogy a színésznő két további évadra szerződött le sorozatánál, vagyis még a tizenhatodik szezonban is biztosan benne lesz.

A hölgy némi fizetésemelést is kapott, már 575 ezer dollárt, vagyis nagyjából 140 millió forintnak megfelelő összeget vihet haza egyetlen epizódért, ezzel ő lett a legjobban kereső drámai színésznő az amerikai tévéiparban. Ráadásul ez még csak a színészi gázsija, a Grace klinika tervezett spin-offjánál producerként is megfizetik, és saját produkciós cége, a Calamity Jane is termel némi pénzt.

Ellen Pompeo a Grace klinikában Forrás: ABC

Pompeo az 575 ezer dolláros gázsijával egyébként csak a drámai színésznők között az első, hisz a komikák hagyományosan jobban keresnek, az Agymenők-ben látott Kaley Cuoco már 1 millió dollárnál jár epizódonként, és a Modern család Sofía Vergarája sem panaszkodhat.