Pintér Tibor: Tóth Andi nagy lehetőséget hagyott ki

Celeb vagyok ments ki innen Pintér Tibor Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor
Vágólapra másolva!
Pintér Tibor szerepet ajánlott Tóth Andinak a Jimmy életéről szóló musicalben, a reakció viszont nem esett jól neki, így visszavonta a lehetőséget.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor korábbi nyertese eléggé rossz véleménnyel volt a lehetőségről, mikor a napokban a Jimmy musicalről kérdezték. "Annyira régóta megy ez a Pintér Tibor-Tóth Andi dolog, hogy már a könyökömön jön ki" - mondta az énekesnő, akit az sem nyűgözött le, hogy szerepe szerint csókolóznia kellett volna Pintérrel.

Tenya szerint Tóth Andi nagy hibát követ el: összekeveri a magánéleti érzéseit a szakmai döntéseivel, amely nem kifizetődő. "Ő egy igazán tehetséges és ügyes fiatal lány, akinek nagyon jó a zenei stílusérzéke és nagyon jól képes szerepekbe bújni. Ezért is szerettem volna, ha játszik nálunk. Úgy tűnik, Tóth Andi nem látja azt, mekkora lehetőséget kaphatna ezzel. A minap arról mesélt egy interjúban, hogy amerikai karriert szeretne építeni, pedig még a magyart is éppen csak elkezdte" - mondta a színész a Blikknek.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Engem személyesen sosem keresett meg Pintér Tibor, csak a sajtóból értesültem arról, hogy tárgyalni akar a menedzsmentemmel. Mint férfi, nem az esetem, én sokkal inkább a barna, szerény srácokat szeretem, kevesebb egóval" - mondta a lapnak Tóth Andi.