Esküvőre készül Ábrahám Edit

Ábrahám Edit
Vágólapra másolva!
Ábrahám Edit már a tavalyi Nagy Duettben is megmutatta, hogy milyen jó formában van, de fia esküvőjére készülve igyekszik a maximumot kihozni magából.
Vágólapra másolva!

A színésznő a Blikknek árulta el, hogy hamarosan megnősül a fia, a nagy napra pedig már jó ideje készül. "Nagyon örülök Péter boldogságának, várom az esküvőjüket. Egy anya számára nincs annál nagyobb öröm, mint amikor a gyereke megtalálja élete párját. A legfontosabb, hogy ők jól érezzék magukat a nagy napon, de fontos az is, hogy én jól nézzek ki. Bár alapvetően mindig ügyelek a külsőmre, most az esküvő miatt szerettem volna néhány kilót leadni" - mesélte a lapnak.

Forrás: BENCE BARSONY

Mint mesélte, nagyon figyel a táplálkozásra, kevés szénhidrátot eszik, rendszeresen sportol, mellette pedig az elektrolipolízis kezelést is kipróbálta - így több kilót is sikeresen leadott az elmúlt időszakban. "Először ijesztőnek tűnt, mert nagy tűket szúrtak a hasamba és a combomba, ugyanis célzottan innen szerettem volna fogyni. A tűkbe áramot vezetnek, ami stimulálja az érintett részt. Egy hónap után több mint két kiló ment le" - részletezte.