Schobert Norbi jól felhúzta magát, ott akarta hagyni a TV2 show-ját

Schobert Norbi
Vágólapra másolva!
Schobert Norbi a Csak show és más semmiben kiborult a zsűri pontjain, még azt is kilátásba helyezte, hogy elhagyja a műsort. Tatár Csillával közös dobos produkcióját 8-8 ponttal jutalmazta Badár Tamás és Tilla, Richter József 9, Balázs Andi a maximális 10 pontot adta – a pontok és az értékelés mégis kiverte nála a biztosítékot.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbi nem tagadta, hogy meglehetősen felhúzta magát pénteken, hiszen úgy érezte, sokkal többet érdemelnek Tatár Csillával.

„Rengeteg munkánk volt ebben a produkcióban, ami után a zsűri nagyon lehúzott minket, főleg Csillát. Majdnem elsírta magát az értékelés után, ezt rossz volt látni. Mit kellett volna tennie, pörgetnie a gitárt? – bosszankodott a Blikknek, és hozzátette, még a fülese is elment az élő adás alatt, így gyakorlatilag süketen kellett dobolnia.

Forrás:TV2

„Ez egy profi, képzett zenész számára is nagyon nehéz, nemhogy nekem. Nem akartam én otthagyni a produkciót, annyit mondtam, hogy legszívesebben kiszállnék, de a következő partneremre való tekintettel ezt nem fogom megtenni.

Ez nem egy tehetségkutató, hanem ismert emberek kőkeményen készülnek heteken át, hogy péntek esténként szórakoztassák a nézőket, ezért szerintem a belefektetett energiát méltatni kéne, nem pedig megalázni a másikat!” – mondta.

„Azt gondolom, ebben a műsorban nem lenne szabad egyik zsűritagnak sem méltatlan kritikát megfogalmazni már sok éve elismert emberekről. Badár Tomi most nagyon nem volt fair sem Csillával, sem velem” – tette hozzá.