Itt az új mozicsatorna kínálata, sok százezer háztartásban lesz

RED 1, Bruce Willis
BERLIN - OCTOBER 18: Actor Bruce Willis attends a photocall to present the movie "R.E.D." at the Regent Hotel on October 18, 2010 in Berlin, Germany. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Hamarosan indul a Film4, főleg romantikus komédiák, családi vígjátékok, drámák vannak a kínálatában.
Vágólapra másolva!

Április 30-án délután elsősorban a romantikus komédiák dominálnak (Szerelem a csillagok alatt, A tökéletes esküvő), az este 10-es nagyfilm pedig a Pán Péter lesz. Május 1-jén már egész nap van adás, 11.40-kor jön A Grincs, utána a szintén ismert Törvényszéki héják. 18.15-től a kutyás, családi filmek hívei telepedhetnek a fotelbe, jön a Beethoven 2. része, ezt a Sors keze című dráma követi. Aznap belefér még a Mystery Men - Különleges hősök, olyan sztárokkal, mint Ben Stiller, Hank Azaria, Geoffrey Rush.

Bruce Willis Forrás: Getty Images/Sean Gallup

Másnap érkezik Meryl Streep, Goldie Hawn, Bruce Willis társaságában a Jól áll neki a halál, a 2000-ben készült Koldus és királyfi, illetve a Vágy és vezeklés című filmdráma. Május 3-án este a csatornára kapcsolók olyan filmeket kapnak, mint a Szerelem a Fehér Házban, illetve az Utolér a múlt.

A leírás szerint „az új csatorna leginkább a filmekre koncentrál, amely elsősorban nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket mutat be. A FILM4 kínálatában megtalálhatóak lesznek a Hallmark klasszikusai, valamint a legújabb amerikai, brit, francia és német romantikus filmek, vígjátékok és drámák egyaránt, nőknek szóló krimik, thrillerek és rejtélyes történetek is."