A reptéren tombolt a színész, rendőrt hívtak

Vágólapra másolva!
Haley Joel Osment a vegasi repülőtéren okozott pár nehéz percet az utazóközönségnek.
Vágólapra másolva!

Haley Joel Osment Las Vegasban töltötte a hétvégét, de vasárnap este lekéste a járatát, az American Airlines egyik gépét. A légitársaság várólistára tette egy másik, másnap reggeli járathoz, de hiába jelent meg a TMZ híre szerint hétfőn reggel hétkor, nem fért fel a gépre (nyilván minden, korábban jegyet váltó utas beszállt, így a várólistások nem léptek előrébb). A lap szerint a színész káromkodott, ordibált a földi személyzettel, akik hívták a rendőröket. Amire odaértek, Haley Joel Osment felszívódott, de ezzel még nem volt vége.

Bruce Willis mellett gyerekként ilyen volt Forrás: IMDb

Szemtanúk szerint Haley Joel Osment egy órával később újfent megjelent, hátha felfér egy járatra, de ekkor még agresszívebb volt, újfent megfenyegette a kapura vigyázó, jegyeket ellenőrző személyt. Megint hívtak biztonsági embereket, de a színész elhagyta a helyszínt, mire a rend őrei kiértek.

Ilyen lett imdb

A színész ismerős lehet a Hatodik érzékből, az A. I. – Mesterséges értelem vagy A jövő kezdete című filmből. Sorozatban is láthattuk (Szilícium-völgy), és szinkronban is otthon van.