Bizonyítékot mutat Viaszbaba, a leszbikus magyar színésznő szeretője

A Viaszbaba szerzője
Vágólapra másolva!
Megosztott egy verset, amit ismert szeretője tett a párnájára.
Vágólapra másolva!

Egy ideje sokakat foglalkoztat, ki lehet az a magyar színésznő, aki állítólag nyolc évig volt kapcsolatban a Viaszbabaként publikáló nővel – akivel annyira megromlott a kapcsolata, hogy peres ügy, bíróság is lehet a vége (a primadonna állítja, kapcsolati erőszak alatt volt hat éven át, Krencsey viszont nem szeretői státuszt, hanem élettársi viszont emlegetett a Mokkában).

Most Krencsey Hella egy rövid verset osztott meg, amit állítólag egykori párja kézzel írt egy füzetből szív alakúra kivágott lapra. "Szememmel szólítom szemedet / Kezemmel keresem kezedet / Testemmel takarom testedet / Szívemmel szeretem szívedet! / Jó reggelt Szerelmem!" - így szól a szöveg.

A Viaszbaba szerzője Forrás: Mokka

„Mit kell még bizonyítani? Poros, érzéketlen, szürke pince rejt két méltóságos, ámde megfáradt bőröndöt, melyek gondosan lezárva várják, hogy egyszer majd fény hulljon rájuk, s nehéz titkukat megoszthassák egy arra tévedővel, aki talán megérti a sok éven át magukba gyűjtött emlékek valódi értékét" – írta mellé a szerző.

„Rajzok, versek, színpadi és valóságos életdarabkák zuhannak ki a sötétből a zárak felkattintása után; egy nagyszínpadi gálán viruló kis műrózsa elnyűtt maradványai (Nézd, Baba, elhoztam neked a kellékrózsát!), vagy egy orosz vendégszereplésen választott, holdköves gyűrű, netán egy cetli, szív alakra vágva - jól emlékszem, forró, augusztusi reggelen írta a SzínészNŐ, talán pár nappal a Grande Finale előtt... A párnámra tette, amíg reggelit készítettem Neki" – írta a lefotózott cetli alá.

Az előzményekről itt olvashat.