Titkos paktum miatt újabb ellenséget szerzett Berki Krisztián

Ázsia Expressz Megyeri CSilla Molnár Zsolt Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor két szereplője Megyeri CSilla és Molnár Zsolt
Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor két szereplője Megyeri CSilla és Molnár Zsolt
Vágólapra másolva!
Megyeri Csilla állítja, hogy volt egy megállapodás tavaly, és milliókkal tartozik neki a tévés celeb.
Vágólapra másolva!

Megyeri Csilla jelenleg A Nagy Duettben vitézkedik, ám 2017-ben az Ázsia Expresszben szerepelt. A Borsnak arról beszélt, hogy Berki felajánlotta nyereményét, vagy annak egy részét a riválisoknak – neki és párjának 4 millió forintot, ám ezt máig nem fizette ki. A TV2 közlése szerint a Berki és Ambrus győzelméért járó összeget átutalta, a szereplők közti titkos paktumok nem tartoznak a tévétársaságra.

Az Ázsia Expressz két szereplője Megyeri CSilla és Molnár Zsolt Fotó: Poyák Attila - Origo

„Ő kezet adott mindenkinek, hogy szétosztja köztünk, mert ő „tele van pénzzel", neki csak a dicsőség a lényeg. Vártuk, vártuk, folyamatosan ígérgette, de nem történt semmi. Krisztián azt is letagadta nekünk, hogy megkapta a TV2-től a 10 millió forintos nyereményt, így inkább a hazug életéről kéne elgondolkodni,

Nem értem a viselkedését, olyan emberek előtt járat le, akik velem szeretnének dolgozni a jövőben. Lehet, hogy konkurenciának tart" – panaszkodott a lapnak Megyeri.

Berki szerint mindez „igaztalan vád, becsületsértés, ennyi és nem több." A Fem3 műsorvezetője rövid időn belül beszólt Baukó Évának, R. Kárpáti Péternek, Fésűs Nellynek, Muri Enikőnek és Kárpáti Rebekának is, erről itt olvashat.