Régi kedvenc sorozat támad fel

Kristen Bell
LOS ANGELES, CA - JANUARY 18: Actress Kristen Bell attends the People's Choice Awards 2017 at Microsoft Theater on January 18, 2017 in Los Angeles, California. Christopher Polk/Getty Images for People's Choice Awards/AFP
Vágólapra másolva!
A Veronica Mars kap új részeket, a Hulu lát benne reményt.
Vágólapra másolva!

A Hulunak kell egyévadnyi Veronica Mars, a projektben pedig ott van a kreátor Rob Thomas, illetve a legnagyobb sztárja, Kristen Bell. Az ew.com szerint a gyártó stúdió, a Warner Bros. és a megrendelő Hulu már hónapokkal ezelőtt elkezdtek tárgyalni erről, és az sem akadály, hogy közben a szőke szépség az NBC-n, a The Good Place-ben szerepel.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

A sorozat egykor jól ment, volt is felháborodás, amikor leálltak vele 2007-ben, a legdühösebb rajongók petíciókat írtak és Mars csokikat küldtek a stúdiónak, jelzésképp. Rob Thomas, a sorozat gyártója pedig érthetően nem volt boldog, amikor három évad után a CW elkaszálta a Veronica Mars-t: mint mondta, soha előtte nem szeretett bele ennyire egy karakterbe, nagyon közel érezte magához, és amikor megtudta, hogy vége, egy űrt érzett a szívében.

Egyszer már visszajött

Később feltámadt a széria: a producer feladata volt egy 30 napos kampány során összegyűjteni kétmillió dollárt, bízva a régi rajongók adakozó kedvében. „Ha összejön, akkor a Warner Bros. Digital Distribution vállalja a marketingköltségeket, a reklámkampányt, a forgalmazást. A film moziban menne először pár hétig-hónapig, utána pedig különféle digitális platformokon lenne elérhető a csinos Kristen Bell” – írtuk akkor.

A sorozat a vártnál hamarabb összegyűjtötte a kétmillió dollárt, sőt, annál sokkal többet is, 5,7-nél álltak meg – így egy kis időre, egy film erejéig még visszatért Veronica Mars. Azóta Bell a The Good Place sztárja, ami jól megy (noha mi lehúztuk a bárgyú, oktondi pilot után).