Hitte volna? Összeállt Curtis és Tatár Csilla

Vágólapra másolva!
A Csak show és más semmi még az olyan különböző embereket is összehozza, mint Tatár Csilla és Curtis, hiszen együtt fogjuk látni őket október 12-én péntek este a színpadon, a TV2-n.
Vágólapra másolva!

„Nem egyszerű a történet, de Csilla koronát érdemel, hiszen ezelőtt szenzitív, kimért munkákat végzett, most pedig ledobta láncait. Ki gondolta volna, hogy mi ketten együtt fogunk valamit csinálni? De tök jól elvagyunk, és már az első órán remek volt a hangulat” – mesélte a Mokkában Curtis, hozzátéve, hogy az elején ráérősek voltak, de ennél rámenősebbnek kell lenni.

Forrás: TV2

A csak show és más semmi-ben a kialakított párosok feladatok közül választhatnak, de Curtisék addig hezitáltak, és mások annyira gyorsak voltak, hogy nem maradt válaszható produkció, csak egy. A show-ban minden héten mással kell párban lenni, lesznek vendégfellépők is. Általában egy hét áll a párosok rendelkezésére, kivéve most, az első adásra ugyanis már pár napja gyakorolnak.

„Nekünk az utolsó feladat maradt, tehát nem mi választottuk, de a sors fogta a két kezünket. Attilának is más lesz, noha ő sem mutatta meg magát ebben a szerepkörben. Én mindig nagyon komolyan vettem a munkámat,

Komolyan kell venni a feladatot, csak magadat nem veheted komolyan” – elmélkedett Tatár Csilla.

„Jól működik a kémia, szeretetteljes minden próba, de nem bírtam ki röhögés nélkül, amikor először találkoztunk” – mesélte a TV2-re most visszatérő Tatár Csilla, aki szerint ugyan nagyon nehéz a produkció, és kicsit fáj itt-ott, de izgalmas minden héten újat tanulni. Videón itt visszanézheti a beszélgetést.