Várkonyi Andrea még mindig szereti Bochkor Gábort

2018.10.12. 11:08

Várkonyi Andrea a szakítás után sem akar rosszat mondani volt párjáról, Bochkor Gáborról, jelenleg azon dolgoznak, hogy a lányuknak jó élete legyen.

Mint arról mi is beszámoltunk, tizenkét év után szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor: előbbi kezdeményezett, ő költözött el a párjától. Várkonyi most a Lokálnak mesélt arról, hogy miként látja a jövőjét.

Már nem új a helyzet nekem, ugyanis hónapokkal ezelőtt szakítottam és költöztem el, és talán pont ezért úgy érzem, hogy a neheze már lezajlott. Igyekszünk kialakítani mindent úgy Nórival, ahogy az a legjobb, mert nekem ő a legfontosabb. Szeretném, ha nyugodt élete lenne, már olvas ő is, és a korosztálya is, a saját eszközeimmel próbálom ennek az egésznek nem kitenni – mondta.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor még együttForrás: smagpictures.com

A műsorvezető Bochkorról, a megváltozott kapcsolatról is beszélt a lapnak, azt nyilatkozta, nem fér bele, hogy a gyereke apjáról bármi rosszat mondjon. Őszintén mondom, hogy én még mindig szeretem őt, mint embert – vallotta.

Nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek – tette hozzá Várkonyi, akinek pszichológus végzettsége nem igazán segített a szakítás feldolgozásában, de folyamatosan fejleszti magát, nemrég egy kétéves komplex pszichoterápiás képzésbe vágott bele.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK