Undor, sértődés, sírás: megvan a TV2-es reality új kiesője

Vágólapra másolva!
Singh Vikinek már nagyon elege lett a végére a manipulációból, a taktikázásból, nem is lett volna ellenére, ha ő és párja pottyan ki A Legbátrabb Párosból – ami egy kompetitív műsor, egy valóságshow, kiesőkkel, 10 millió forintos fődíjjal, így normális, hogy mindenki szervezkedik benne. Végül mégsem ők utaztak haza idő előtt.
Vágólapra másolva!

Az október 16-i adás első feladatát víz alatt kellett volna abszolválni, egy tengervíz fölé lógatott platformról estek a vízbe a versenyzők. Akad, aki nem vállalta, például az X-Faktor fiatal nyertese és Pintér Tibor ifjú barátnője, Frida, Rubint Réka pedig kikészült, szédülésre, hányingerre, végtagfájdalomra panaszkodott, ápolni kellett. Erről itt írtunk korábban.

Eztán szürreális jelenetek következtek, a legszebb az volt, amikor Schobert Norbi és Pintér Tibor hosszan mutogatták egymásnak sérüléseiket, testük meztelen pontjain. Tenya szétszakad bicepszére, kifordult, kilapított lábujjaira a tréner végül egy kilencórás műtéttel kontrázott, elmesélte, hogy a szívét kivették a testéből, a vágást is mutogatta, így ezt a privát sebvillantós-hencegős versenyt ő nyerte. További szürreálba hajló jelenet volt, amikor Pintér kiállt a máltai éjszakába, és az erőd tetején elénekelt egy betétdalt a Rómeo és Júlia musicalből, noha erre senki nem kérte. Hibátlan realityszereplő, nincs kétség.

A feladatok közül talán a második volt durvább: az elsőnél a víziszonnyal rendelkezők ájuldozhattak (más kérdés, minek megy Máltára olyan celeb, aki nem tud lemerülni a tengerben három métert?), de a másodikhoz több bátorság, lélekjelenlét kellett. Egy113 méter magas sziklaszirt tetején lévő két rúdon kellett kikúszni a nagy mélység-kékség fölé, majd a rúd végén elhelyezett, patkányokkal teli üvegdobozból kellett kiszedni valahogy egy kulcsot. Állatundorral, tériszonnyal nyilván megoldhatatlan lett volna a próba.

Csak a nők versengtek ebben a második feladatban, kellett bátorság. Palácsik Lilla volt a leglassabb, de Tóth Andi belejtette a kulcsot a tengerbe, azaz neki nem sikerült teljesíteni a feladatot: ezzel eldőlt, hogy ő és párja biztosan mennek párbajozni. „Remegett, zsibbadt a kezem, azt sem éreztem, hogy elejtem" – hüledezett az ifjú énekesnő. „Mindennek oka van, minden okkal történik" – okoskodott Rubint Réka.

Fiatalok kontra öregek

Singh Viki és Csepregi Tomi kényszerült még párbajra menni a voksok alapján. „Mindenki össze-vissza sértődik" – összegzett Schobert Norbi, miután beszólásokkal, sopánkodással, sértődésekkel tarkított vita zajlott a szavazást követően. Németh Kristóf csak bólogatott, megjegyezte, hogy egy versenyben vannak, mindenki ellenfél, a végén csak egy maradhat.

A lényeg, hogy az idősebb celebek, rutinosabb arcok összeálltak, és elérték, hogy a fiatalok párbajozzanak. „Sok nekem ez a taktikázás, Kristóf manipulál mindenkit" – vakargatta az állát Szabó Ádám, Palácsik Lilla párja pedig megjegyezte, hogy szégyen és gyalázat, hogy „negyven pluszosként" így tepernek a tíz millióért.

A párbaj során 3-2-es állásnál cicaharcba ment át a küzdelem, Viki nehezményezte, hogy arcon találta őt Andi egy puha végű bottal, el is sírta magát – amire a másik fiatal énekesnő is elpityeregte magát. Végül Singh Viki párja ügyesebb volt, mint Szabó Ádám, legyűrte nagy nehezen, így távozott a realityből Szabó Ádám és Tóth Andi.

Képeket itt talál.