Többmilliós álomesküvőre készül Curtis és párja

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtis mélyen a zsebébe nyúl majd: párját 200 fős vendégsereg előtt, egy kastélyban veszi feleségül jövő nyáron.
Vágólapra másolva!

A rapper másfél éve ismerkedett meg Krisztinával, nemrég pedig bejelentette, hogy jövő év augusztusában egy kastélyban veszi majd feleségül. A Ripost úgy tudja, hogy a szállóhoz egy hét hektáros park is tartozik, Curtis pedig 200 főt készül meghívni – a lap szerint nagyjából 7 millió forintba kerül majd a nagy nap.

Forrás: Curtis Instagram

„Ha az ember annyira biztos a dolgában, mint én, kár halogatni a beteljesülést, szóval jövő nyár végén feleségül veszem ezt a csodálatos nőt! Nyíradonyban a Borostyán Medhotelben lesz az esküvő és a lakodalom is, melyre kétszáz főt várunk majd. Igen, meg szeretném adni a módját, mert Kriszti megérdemli, hogy álomesküvőn mondjon igent nekem erre az életre” – mondta a lapnak.

Curtis amúgy lassan napi szereplő a lapokban: a minap Köllő Babett és a felkészítőjük már több mint egy órája rostokolt a próbateremben, de a zenész nem jelent meg, sőt a telefonja is ki volt kapcsolva, így sem ők, sem a produkció munkatársai nem érték el. A TV2 nem hagyta szó nélkül Curtis viselkedését, és komoly büntetést szabott ki rá. Erről itt olvashat.