2018 nagy szakításai, meglepő válásai

ábel anita, várkonyi andrea, pachmann péter, gregor bernadett
Vágólapra másolva!
2018-ban sem volt mindenkinek felhőtlen a szerelmi élete, többen is a válás, szakítás mellett döntöttek. Várkonyi Andrea elhagyta Bochkor Gábort, Gregor Bernadett negyedszer is elvált, Ábel Anita pedig tizenhárom évnyi házasságból lépett ki idén, de szakított többek közt Katus Attila, Veres Mónika Nika és Cserpes Laura is. Nézze meg, mely magyar sztárok lettek szinglik idén!
Vágólapra másolva!

Ábel Anita

A színésznő élete legnehezebb döntésének nevezte a házasságából való kilépést, de kénytelen volt megtenni, mert már nem volt jó benne. „Kiléptem egy olyan helyzetből, ami nem tett boldoggá” – mondta nemrég.

Forrás: Facebook ! Ábel Anita

Már egészen fiatalon megismerte Fekete Krisztiánt, de csak évekkel később futottak össze véletlenül egy szórakozóhelyen, ahol azonnal egymásba szerettek. A Szomszédok egykori gyereksztárja végül 2005 októberében mondta ki az igent kedvesének, akivel sokáig boldog házasságban élt.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

Tizenkét együtt töltött év után Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata a nyáron visszafordíthatatlanul megromlott, erről októberben beszéltek először.

Forrás: Schumy Csaba

„Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt” – válaszolták közösen az újságok érdeklődésére.

Gregor Bernadett

A színésznő negyedik férje, Szarvas Attila, a Facebookon jelentette be októberben, hogy véget ért a házasságuk.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

„Szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom. Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet, és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk,de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért. Néhányatoknak már nyílt »titok« volt, de azt szeretném ha nem valamelyik »nívós« újságból értesülnétek róla! Mindenkinek szeretném megköszönni azt a szeretetet, amit kaptunk tőletek a Bernadettel eltöltött idő alatt! Vigyázzatok egymásra!” – írta oldalán Gregor Bernadett negyedik férje.

Gregor Bernadett azóta nyilatkozott a lapoknak, és elárulta, hogy nagyon jól érzi magát egyedül.

Lapozzon egyet, nézze meg a többieket is!