Nem tört meg az átok az Exatlonban

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Az új lány sem segített a Bajnokokon, akiket már sajnálni kell.
Vágólapra másolva!

Sérülés miatt visszalépett egy versenyző az Exatlon Hungary-ben, a helyére jött Gyarmati Panka Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos. A sportoló elmondta, hogy fura a hideg, behavazott hegyek után a karibi tengerparton lenni, de mindent megtesz, hogy beilleszkedjen.

Gelencsér Tímea

Ha úgy nézzük, sikerült beilleszkednie, mert újfent kikaptak a Bajnokok, és szegény Panka is vereséggel nyitott, majd azzal folytatta (még akkor is, ha egyszer csak pár tizedmásodpercen múlott). Az elején még vezettek egy kicsit a Bajnokok, talán 3-1-re is, ekkor Palik László hitetlenkedve, meglepve kiabálta, hogy

ilyen sem volt még a játék magyar verziójában.

Utána azonban helyreállt a rend, és néha csak kicsin múlott, de behúzták az újabb, sokadik győzelmet a Kihívók. Ők mehettek tehát vissza a luxusba, a Karib-tenger partján elterülő medencés villába.

Gyarmati Panka itt még örült

„Iszonyatosan izgalmas volt, sajnálom, hogy elúszott a dobálásnál... Idegfeszítő volt" – kommentálta első versenynapját a fiatal snowboardos, aki szerint a bajnokok tudnak veszíteni is, és onnan szép nyerni. Bizakodónak tűnt, de a társai eléggé elfásultan kullogtak vissza a rideg faházba, ahol se meleg víz, se sampon, se párna, se puha matrac, de még a vécé is kinn van valahol – elég spártai körülmények közt folytatják, eddig nulla győzelemmel a tarsolyban.