Nagyon rossz hírrel érkezett Palik László

Vágólapra másolva!
A Kihívók egyik erős bástyája volt Kása András az Exatlonban, de számára vége a játéknak, sportsérülés miatt elesett a 20 millió forinttól.
Vágólapra másolva!

Palik László rossz hírrel szolgált a 42 éves Kása András számára a TV2 sportos valóságshow-jának február 14-i adásában: „Teljes izomszakadás van a combodban, és ez hat hét teljes pihenőt igényel. Nem engednek az orvosok tovább játszani. Számodra ma itt befejeződik az Exatlon. Te ide kihívóként éreztél, és nem szeretem a nagy szavakat... de hősként távozol" – mondta a műsorvezető, hozzátéve, hogy mindenkinek példát mutatott.

Forrás: TV2

Kása az első hetekben nagyszerűen ment, medált is szerzett, sok futamot hozott a Kihívóknak, benne volt a pakliban, hogy a legidősebb játékos viszi majd el a 20 millió forintot. Nem így lett, és amikor ő is realizálta ezt, elsírta magát. Nem is tudott hosszan szónokolni álmokról és kitartásról, sorsról és véletlenekről, barátságról és rivalizálásról. „Mindenki hozza ki magából a legjobbat" – mondta tömören és szomorúan, könnyes szemmel.

Forrás: tv2

A hatgyerekes Fater, ahogy őt hívták a társak, nem játszik tovább, és szemlátomást többen megrendültek a hír hallatán.