Felbontották sok tévésztár szerződését, nagy a riadalom

Egy esküvő az Ármány és szenvedélyben
Vágólapra másolva!
Bizonytalan az 1965 óta futó, itthon is látott - majdnem rekorder - Ármány és szenvedély sorsa, miután az összes színész szerződését felbontotta a produkciós cég.
Vágólapra másolva!

Az Ármány és szenvedély (Days of Our Lives) mögött álló produkciós cég, a Corday Productions felbontotta a szerződést a szappanoperában játszó színészekkel, így a produkció bizonytalan ideig szünetel – írja a The Hollywood Reporter, de az ügyben sem a Corday, sem a szériát adó NBC nem nyilatkozott.

Egy kép az Ármány és szenvedélyből Forrás: NBC

Nem biztos tehát, hogy az 1965 óta futó szappanopera még 2021-ben is képernyőn lesz – 2020-ban is csak azért, mert a forgatással nyolc hónappal előrébb járnak, így a jelenlegi, 55. évadot még biztosan leadják végig.

Nincs egyébként sok ilyen nagy múltú szappanopera az amerikai televíziózásban, egyedül a General Hospital megy régebb óta, azt 1963 óta adják. A két régi produkció mellett is már csak a Nyughatatlan fiatalok és a Gazdagok és szépek képviseli a műfajt az országos amerikai adókon, de a négy szappanopera közül az Ármány és szenvedély-nek a legkisebb a nézőtábora.