Tíz éve nem volt ilyen kevés nézője a Super Bowlnak

Super Bowl LIII - New England Patriots v Los Angeles Rams GettyImageRank1 SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL topics topix bestof toppics toppix
ATLANTA, GA - FEBRUARY 03: The New England Patriots celebrate after winning the Super Bowl LIII at against the Los Angeles Rams Mercedes-Benz Stadium on February 3, 2019 in Atlanta, Georgia. The New England Patriots defeat the Los Angeles Rams 13-3. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Megvannak az amerikai nézettségi adatok.
Vágólapra másolva!

Nem csak a meccs volt unalmas a szakértők szerint, a nézettség is gyengébb a megszokottnál: tíz éve nem volt ilyen kevés nézője a Super Bowlnak. A mérések szerint a CBS-en a New England Patriots és a Los Angeles Rams összecsapását 98,2 millióan nézték, ennél jobb számokat szállított 2009-ben is, csak 2008-ban volt alatta, akkor 97,5 milliós nézettségről lehetett olvasni.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Mike Ehrmann

A Variety szerint a tavalyihoz képest 5%-os az esés, akkor 103,4 millió amerikai ücsörgött a készülék előtt, amerikaifutballt nézve. A rekordot a 2015-ös Super Bowl tartja, akkor 114,4 milliót mértek.

Az idei adatokat kozmetikázza, hogy 100 millió fölé megy a szám, ha minden platformot (CBS Television Network, CBS Interactive, NFL digitális felületek) is beleszámolunk.

A Super Bowl félidejében leadott reklámok mindig különlegesek - itt megnézheti az idei termést.