Sztárban sztár: Szabó Ádám nyerte a hetet, megvan az új kieső

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Ezúttal is voltak meghökkentő produkciók, Szabó Ádám megint remekelt. 
Vágólapra másolva!

Szabó Ádám és Opitz Barbi vezetett a zsűripontok és a nézői voksok alapján, Miss Mood pedig a lista végén kullogott. Előtte Pálmai Anna és Péter Szabó Szilvia tanyázott, előkelő helyen állt viszont Pély Barna, aki viszonylag nyugodtan várhatta az utolsó perceket. Akárcsak az első héten, ezúttal is Szabó Ádám lett az első továbbjutó, ő az utolsó reklámblokk előtt már ünnepelhetett.

TV2

Köllő Babett szerint Boldi csodálatos, imádta a show-t, és ott ülve meg is várná a harmadik adást. Papp Szabi szerint többen felszabadultak, egyre profibbak a fellépők, és ezzel egyre magabiztosabbak is. Bereczki Zoltánt meglepték többen, és örül annak, hogy Babett nőies tud lenni úgy is, hogy nem teszi ki a melleit. Kökény Attila úgy látja, hogy az elején vannak, de már így is nagyon sokat láttak. „Ez a műsor, ami a legszórakoztatóbb, ezért érdemes vasárnap este a tévé elé ülni" – mondta.

Íme Pély Barna produkciója:

Nézze meg Pálmai Annát:

Tóth Andi is fellépett:

Szabó Ádám megint remekelt:

Kiesett Pálmai Anna, jövő héten 10 versenyző lép fel. Tóth Andi Adam Lambert lesz, Molnár Tamás Korda Györgyöt kapta. Pély Barna Kasza Tibiként lép majd fel, Miss Mood feladata: Opitz Barbi (aki épp egy rivális ebben a show-ban). Ő Michael Jacksont kapta, nem lesz könnyű feladat.