Christina Aguilera is kiállt a szabadságáért küzdő Britney Spears mellett

Christina Aguilera, Madonna, and Britney Spears full length christina aguilera madonna britney spears performance stage awards 243033 Vertical CELEBRITY TELEVISION MUSIC ENTERTAINMENT
NEW YORK - AUGUST 28: (U.S. TABLOIDS OUT) Singers Christina Aguilera(L), Madonna, and Britney Spears on stage during the 2003 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 28, 2003 in New York City. (Photo by Dave Hogan/Getty Images) (Photo by Dave Hogan / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Többek között Christina Aguilera is támogatja, hogy Britney Spears visszakapja az önállóságát, tizenhárom után eltöröljék végre az apja gyámságát felette.
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera egy sor Twitter-bejegyzésben biztosította a támogatásáról Britney Spearst, aki nemrég a bíróságon kérte, hogy ne kelljen tovább az apja gyámsága alatt élnie.

Az énekesnő egy régi közös fotót is mutatott kettejükről, elfogadhatatlannak tartja, hogy Spears nem kapja meg a jogot arra, hogy irányítsa a saját sorsát:

Aguilera később arról írt, hogy szerinte minden nőnek joga van rendelkeznie a saját teste felett, márpedig Spears most ezt sem teheti meg: az apja ugyanis azt sem engedi neki, hogy teherbe essen, nem adott engedélyt a fogamzásgátló eszköz eltávolítására, amit korábban ültettek be.