Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ufót látott a magyar zenész, fel is vette

Vágólapra másolva!
Budapest és Nyíregyháza között videózta le, szerinte egy alakváltó műtárgy volt, ami aztán kettévált, ilyet pedig repülő vagy helikopter nem tesz. Mutatjuk a videóját.
Vágólapra másolva!

Sokan látnak furcsa fényeket az égbolton, sokan úgy hiszik, hogy ezek repülőcsészealjak, más galaxisok jövevényei, de a legtöbbször valójában csak optikai csalódás részesei, vagy épp repülőt, meteorológiai léggömböt, műholdat vagy más, ember alkotta tárgyat látnak. Lofi Begi viszont biztos benne, hogy idegen tárgyat sikerült felvennie, és már nem csodálkozik azon, hogy az észlelések egy része rossz minőségű videó.

Lofi Begi

„Én mindig tudtam, hogy ebben az univerzumban nem vagyunk egyedül, de az összes ilyen ufós videókhoz szkeptikusan álltam hozzá. Mindig az volt a bajom, hogy miért készülnek ilyen rossz minőségű videók! Történt ma velem, hogy Nyíregyházára mentem fellépni, és

Ahogy észbe kaptam, elkezdtem videózni, egy alakváltó kettéosztódó valamit láttam. Ennyit tudtam felvenni belőle, a nap a másik oldalon nyugszik, az nem lehetett" – írta a DJ. Itt a videója, mindenki döntse el, mit lát rajta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről