Köllő Babett szerint rokona Báthory grófnő és Blaha Lujza is

Sztárban Sztár 7. Köllő Babett
Vágólapra másolva!
A színésznő Hajdú Péternek mesélt a családi múltról, és arról, mikor döntött úgy, hogy szorgalmas feleségből inkább híresség lesz.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett szerint rokona a különféle kegyetlen praktikák miatt hírhedt Báthory grófnő (akinek gaztetteit pár történész vitatja) és Blaha Lujza is. A színésznő a műsor felvételén elmondta, hogy Pécsett színésznő volt, amikor felkérték a Feleségek luxuskivitelben című műsorra, erre pedig majdnem ráment a házassága. Állítja, hogy tökéletes feleség volt, de ennél többet akart. „Azt láttam, hogy megőrülnek az emberek azoktól, akiket tévében látnak" – mesélte.

LifeTV

Úgy véli, pokoli időszak volt a váltás eleje. „Bekeményítettem, úgy éreztem, most én jövök. Nem hagytam magam. Mindenkinek az életében van egy-két lehetőség, amit meg kell ragadni" – emlékezett.

LifeTV

A férje nem akart szerepelni, ő igen, úgyhogy Köllő Babett férje szinte nem is látszott a realityben. „Nehéz vele ilyenekről beszélgetni, mert hümmög kettőt" – tette hozzá. Bővebben a LifeTV-n, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, péntek este 10-kor.