Vállalhatatlan, követhetetlen és elborult figura voltam - drogos időszakáról beszélt a magyar sztár

Molnár Tamás
Vágólapra másolva!
A Fonogram-díjas zenész, dalszerző a zenélést mindig komolyan vette, az életet azonban sokáig nem – mesélte Koltay Annának a Magas és Mély című zenés portréműsorban. Az énekes már négy éve tiszta, de az idáig vezető út nem volt egyszerű.
Vágólapra másolva!

A zenei színtér aktív és népszerű tagjaként, bohém, lázadó tinédzserként, Molnár Tamás nem titkolja, habzsolta az életet. Az alkohollal és a kábítószerekkel is túl közeli kapcsolatba került, amelyek azon túl, hogy rombolták az egészségét, a személyiségére sem gyakoroltak jó hatást.

„Jól bírtam az éjszakázást. Amikor péntek este elgurítottuk a pöttyös labdát, akkor az még hétfő este is pattogott... Kihasználtunk minden pillanatot, élveztük a sikert. 18 évesen nem tudtam mit kezdeni a minket körülvevő hisztériával, igyekeztem csak a 10 százalékát komolyan venni annak, ami történik. Szürreális helyzetek és élmények határozták meg azt az időszakot. Egyszer még egy tetoválást is csináltattam, amire másnap nem is emlékeztem, de szerencsére egy bőrkeményedésre varrattam, így hamar eltűnt" – emlékezett vissza kezdeti sikereire Molnár Tamás, amikor még középiskolásként, az Anti Fitness Club nevű zenekarával berobbant a köztudatba a 2000-es években. A műsorvezető arról is kérdezte, hogyan sikerült végül lezárnia életének ezen fejezetét.

Forrás: Molnár Tamás/Instagram

Bár a zene volt a legelragadóbb szenvedélyem, a függő időszakom végén már az sem tudott lekötni. Vállalhatatlan, követhetetlen és elborult figura voltam" – vallotta be az M2 Petőfi TV műsorában Molnár Tamás, aki hozzátette, hogy a környezetében sokan küzdöttek függőséggel, így elég egyértelmű példákat látott maga előtt, hova vezethet, ha folytatja életvitelét. Segítséget kért a leszokáshoz; egy éven keresztül addiktológus szakorvoshoz járt, amelynek eredményeként már négy éve tiszta. A teljes beszélgetés újranézhető az M2 Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig a Magas és Mély korábbi adásai is elérhetők.