Tett pár szexuális megjegyzést, kirúgták a sorozatából a 84 éves színészt

2016 Tony Awards - Show GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Horizontal
NEW YORK, NY - JUNE 12: Actor Frank Langella accepts the award for Best Performance by an Actor in a Leading Role in a Play in "The Father" during the 70th Annual Tony Awards at The Beacon Theatre on June 12, 2016 in New York City. Theo Wargo/Getty Images for Tony Awards Productions/AFP (Photo by Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Kirúgták Frank Langellát a készülő The Fall of the House of Usherből, miután egy kolléganője szexuális zaklatással vádolta.
Vágólapra másolva!

Lezárult a belső vizsgálat a Netflix új sorozatánál, a The Fall of the House of Ushernél, aminek eredményeként kirúgták az egyik főszereplőt, az Oscar-jelölt Frank Langellát – írja a Deadline.

A 84 éves színészt szexuális zaklatással vádolta egy kolléganője, de a lap szerint fizikai közeledésről, netán erőszakról nem volt szó, Langella "mindössze" pár illetlen megjegyzést tett.

Frank Langella Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

A forgatás egyébként már nagyjából a felénél járt, Langella szerepére azonban új színészt keresnek, az eddigi jeleneteit is újra felveszik – addig pedig a karaktere nélküli képsorokat forgatják.

A minisorozat Edgar Allan Poe itthon is ismert novellája, Az Usher-ház vége alapján készül, Mike Flanagan dolgozik rajta A Hill-ház szelleme és A Bly-udvarház szelleme után.