David Duchovny folytatná az X-aktákat

x-akták
Még a 12. évad is jöhet, abban azonban Anderson már nem lesz benne, kiszállt a 11. után
Vágólapra másolva!
A sorozat egykor itthon is nagyon népszerű volt.
Vágólapra másolva!

Mulder ügynök megformálója egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte a készítő Cris Carter először 1993-ban, majd 2016-ban is megjósolta, hogy milyen lesz 2022, úgyhogy ha felmerülne a folytatás, mindenképp meghallgatná a koncepciót, terveket. "Persze szeretném megismerni a jövőt" - tette hozzá.

Arra is reagált, hogy kicsit korábban Scully, azaz Gillian Anderson csalódottságát fejette ki a sorozat befejezése miatt. Duchovny úgy tett, mintha erről nem hallott vagy nem olvasott volna, de közölte, hogy ő személy szerint nem szeret publikusan kreatív nézetkülönbségeről beszélni, ő nem kritizálta volna az írók munkáját.

Rajzfilm jöhet

Chris Carter lesz az executive producere az animációs X-aktáknak: várhatóan David Duchovny karaktere, Mulder, illetve Gillian Anderson figurája, Scully nem jelenik meg benne, de több különleges ügynök igen, akik persze természetfeletti események után nyomoznak, sután, ügyetlenül – vicces sorozat lesz tehát, nem dráma. Rocky Russo és Jeremy Sosenko (Paradise PD) írták a pilotot.

Forrás: FOX

Chris Carter kultsorozata 1993 és 2002 között ment az amerikai Fox csatornán, 9 évad, 202 rész készült az izgalmas, misztikus kalandokból. Két X-akták film is készült az idők során, ezeket mozikban is adták, de a széria még kétszer feltámadt, egyszer 2016 januárjában, másodjára 2018 elején. A sci-fi sorozat világsztárt csinált David Duchovnyból és Gillian Andersonból.

Kulturális hatása tagadhatatlan, rengeteg sorozat utalt rá valamilyen módon, többek közt az Archer, az American Horror Story, az Agymenők, a Dr. Csont, a Breaking Bad, a Californication, a Castle, a Family Guy, a South Park vagy a Kés pasi – meg egy kicsi. Pár mondata („az igazság odaát van") szállóige lett az évek során.