11 éves fiával alszik a 45 éves színésznő

New York Fashion Week Spring/Summer 2022 fashion; model; actor; entertainment; actress; runway; award sho Horizontal
Actress Alicia Silverstone attends "The Daily Front Row Fashion Media Awards" during New York Fashion week (NYFW ) at the Rainbow Room in New York, on September 9, 2021. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Alicia Silverstone leginkább a Spinédzserek című tinikomédiának köszönheti hírnevét: szinte a mai napig abból él, azzal a különbséggel, hogy ma már nem tinédzser, hanem 45 éves anyuka – aki meglehetősen furcsa elveket vall a gyereknevelésről. 
Vágólapra másolva!

11 éves kisfiát, Beart ugyanis soha nem szoktatta pelenkára, és a mai napig vele egy ágyban alszik - írja a Mirror. A színésznő szerint nincs ezzel semmi baj, ő a természet rendjét követi, és nem a társadalmi konvenciók rabja. Nem érzi úgy, hogy 45 évesen külön ágyban kéne aludnia 11 éves fiától, aki, miután látta anyukáját a Spinédszerek című filmben, meg akarta csókolni. Silverstone egyedülálló anya, férjével elváltak, így már csak Bear maradt neki.

Alicia Silverstone Forrás: AFP/Angela Weiss

Alicia Silverstone így nyilatkozott a gyereknevelési elveiről: "Ha bármilyen vad környezetben lennél, ahol állatok vannak... ha oda tennéd a gyerekedet. A babádat meg fogják enni. Nem ideális a baba számára, hogy ott legyen. Természetes anya vagyok, szerető anya. Hiszek a szeretetben, hiszek a természetben, és szerintem a mi társadalmunk fél a természettől és a szeretettől" - magyarázta.