Aranyos anya-lánya fotót mutatott Mihalik Enikő

Mihalik Enikő
Vágólapra másolva!
Egy őszinte bejegyzésben elárulta Mihalik Enikő, hogy mi az oka annak, hogy egy ideje kevésbé aktív a közösségi oldalán, melyhez egy nagyon aranyos baba-mama fotót is mutatott a kíváncsi követőknek, mely a tengerparton készült róluk és a család kutyájáról.
Vágólapra másolva!

Mihalik Enikő már hosszú ideje Amerikában van családjával, bár bejegyzése alapján ezt nem teljesen így tervezték, amikor kiutaztak. Röviden összefoglalta, hogy milyen eseménydús év áll mögöttük és mennyi minden történt és megnyugtatta a követőit, hogy hamarosan visszatér és aktívabb lesz majd a közösségi oldalán.

Örültünk a jó híreknek és foglalkoztunk néhány rosszal. Hihetetlen napokat töltöttünk együtt családként, és szörnyű napokat azzal, hogy megtanultuk, hogyan maradjunk egyben. Megünnepeltük a születésnapok újabb körét, utaztunk egy kicsit, sokat maradtunk otthon. Beírattuk Rosie-t a bölcsődébe, impulzívan vettünk egy autót, nem annyira impulzívan vettünk egy házat, majdnem egy éve ragadtunk az USA-ban..." – kezdte a bejegyzésében Mihalik Enikő, aki mögött elég eseménydús időszak áll. Mihalik elmondása szerint, habár nem egyszerű most számára, mégis pozitívan tekint a jövőbe és egyébként nagyon élvezi minden pillanatát a kinn töltött időnek, amit a gyerekével és családjával tölthet.