Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem várt fordulat: játékosként tér vissza az Exatlon műsorvezetője

Monoki Lehel
Vágólapra másolva!
A TV2 csatorna hamarosan indulónapi reality műsora nagy meglepetéseket tartogat a nézők számára. Az október 17-től műsorra kerülő Párharc című show-ban izgalmas feladatokat kell teljesíteni az ismert sztárpároknak, akiknek az eddigi információk alapján nem lesz könnyű feladatuk. Az eddig műsorvezetőként látható páros, Monoki Lehel és Gyenesei Leila is a versenyzők között vannak.
Vágólapra másolva!

Rajtuk kívül olyan ismert párok mérik össze tudásukat, mint Kulcsár Edina és G.w.M, Gáspár Evelin és Varga Attila, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Chris Tanoh „Csoki" és Egedi Hedda, Heatlie Dávid és felesége, Heatlie Dóra, valamint Aryee Claudia Dedei „Tücsi" és Sofron István, illetve Gaál Noémi és Bán Tamás.

Monoki Lehel és párja most először szerepelnek nyilvánosság előtt párként, akik elmondásuk szerint nagyon jól érezték magukat a játékban, bár voltak feszültségek a többi párral. Mégsem ez viselte meg őket leginkább, hanem Gyenesei Leila kislányának hiánya.

"Nehéz volt a kislányom nélkül. Sok műsorba hívtak már hosszabb időre vagy külföldre, de miatta nem vállaltam el egyiket sem. Ez a tizenhét nap nélküle – amíg tartott a Párharc forgatása – még pont belefért. Az is fontos szempont volt, hogy napi szinten tudtam vele kapcsolatot tartani. Olyan felkérést anyukaként nem vállaltam volna el, ahol teljesen el lettem volna tőle zárva. Azt nem bírnám ki"– mondta a Blikknek az egykori világbajnok öttusázó.

Monoki Lehelnek és párjának is elsődleges célja az volt, hogy jól érezzék magukat és kipróbálhassanak sok ügyességi feladatot, mivel imádnak játszani. Egyfajta nyaralásként tekintettek a villában töltött időre, de nagyon megviselte őket Gyenesei ötéves kislányának, Miminek a hiánya. Bár az Exatlon műsorvezetője nem vérszerinti apja a kislánynak, de úgy szereti, mintha a sajátja lenne.

Lehel nagyon jól kijönnek, sőt, imádják egymást. Az első pillanattól kezdve van közöttük egy olyan mély és őszinte kapcsolat, szeretet, amit nem lehet csak úgy megjátszani. Nekem elsődleges volt az, hogy ha valaki engem szeret, annak őt is imádnia kell. Mi ketten vagyunk, így kell minket elfogadni" – jelentette ki Gyenesei Leila.

"Van, hogy nekem jobban hiányzik, mint az édesanyjának" – egészítette ki párját Monoki Lehel, aki elárulta, hogy valódi cinkostársak az ötéves kislánnyal, remek a kapcsolatuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről