Robbie Williams szexuális teljesítményéről panaszkodott a felesége

Ayda Field
Vágólapra másolva!
Felesége, Ayda Field szerint jó ideje egyáltalán nincs szexuális életük. Azt mondja, jobban járna, ha külön hálószobában aludnia, a közöset pedig inkább pingpongozásra használnák, mert semmi izgalmas nem történik ott jó ideje.
Vágólapra másolva!

Az énekes 2010-ben házasodott, és minden remekül működött, ezt bizonyítja, hogy négy gyerekük is született: Theodora 10, Charlton 8, Colette 4, Beau pedig 2 éves, de mint kiderült, jó ideje nem bújnak ágyba.

Forrás: Ayda Field/Instagram

"Igazából nem is emlékszem rá, mikor mentünk egyszerre aludni Robbie-val" - ismerte be Robbie Williams felesége a Postcards from the Edge című podcastben.

Már tényleg csak alszunk a franciaágyban. A helyére egy pingpongasztalt is felállíthatnék, annak több értelme lenne, biztosan gyakrabban használnánk" - panaszolta, majd tovább mesélt.

"Robbie borzalmasan horkol és ez nem fordult vele elő, az első éveinkben. Lökdösöm a lábammal, mert nem tudok aludni tőle. Akkor abbahagyja egy időre. Úgy alszik, mint egy medve, még a földrengés sem ébreszti fel, pedig Los Angelesben gyakran előfordul. Az alvás a legfontosabb négy gyerek mellett, már kínoz a hiánya. A barátnőim azt mondják, aludjak másik szobában, és el is gondolkodtam rajta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!