Súlyos betegsége miatt drámai bejelentést tett a világhírű színész

GQ Men of the Year Awards 2018 Chris Hemsworth
Vágólapra másolva!
A 39 éves ausztrál színész új dokumentumsorozatának forgatásán döbbent rá, hogy súlyos egészségügyi problémákkal áll szemben. A Limitless (Határtalanul) című sorozat egészséggel kapcsolatos témákat dolgoz fel, melyben különböző módokat vizsgálnak arról, hogy az emberek hogyan élhetnek hosszabb és egészségesebb életet. Az egyik epizódban Hemsworth is aláveti magát egy vizsgálatnak, ahol a váratlan dologgal szembesül.
Vágólapra másolva!

Chris Hemsworth úgy döntött, visszavesz a tempóból és kicsit visszavonul a színészettől és a relfektorfénytől, miután a vizsgálaton véletlenül kiderült, hogy az átlagnál jóval hajlamosabb az Alzheimer-kórra. Mivel családjában már előfordult hasonló betegség, nagypapája évek óta nem ismeri fel sem a gyerekeit, sem az unokáit, ezért a színész nagyon megijedt.

A Vanity Fairnek adott interjújában az ausztrál színész részletesen elmondta, hogy alávetette magát egy olyan vizsgálatnak, amely kimutatta, hogy két példányban is rendelkezik azzal a génnel, mely nagyrészt felelős az Alzheimer-kór kialakulásáért.

Azt is elmesélte, hogy nyugodtan adta át a vérvételi és egyéb orvosi leleteit is a műsorhoz, hiszen nem számított az eredményre. Azt tervezték, hogy a vizsgálatot végző orvos a kamera előtt mondja el a színész eredményeit. Majd amikor az eredmények rosszak lettek, az orvos kérésére külön is felhívhatta Hemsworth-öt, hogy elmondja a rossz hírt és a színész maga dönthessen arról, hogy benne lesz-e a műsorban.

Chris Hemsworth és magyar származású felesége, Elsa Pataky iker fiaikkal Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Lisa Maree Williams