Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megdöbbentő dolgot árult el édesanyjáról Palik László

Palik László
Vágólapra másolva!
Palik László egy fájó emléket idézett fel saját műsorában, ahol több részletet is elárult édesanyja halálának körülményeiről.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető állítása szerint előre megérezte édesanyja halálát, még azelőtt, hogy megtudták volna hivatalosan is, hogy az asszony súlyos beteg.

„Nem tudom megmagyarázni. Az élet furcsa fintora, hogy 2008-at írunk, amikor teljesen véletlenül – tehát nem volt megbeszélve azon a napon, hogy találkozom az anyukámmal – összefutottunk.

mert azt mondtam, hogy meg fog halni az anyám. Pár hét múlva kiderült, hogy daganata van, és aztán elment" – idézi a Bors a megrázó történetet, melyet Palik azzal magyarázott, hogy édesanyja kiváló orvos és diagnoszta volt, mely képességből és tudásból valószínűleg rá is ragadhatott az évek során.

„Az én édesanyám – Isten nyugtassa – orvos volt. Egy orvos gyerekeként nőttem föl, méghozzá ő körzeti orvos volt. Szerintem – hagy legyek elfogult a saját édesanyámmal – a valaha volt legjobb diagnoszta volt. Emlékszem, hogy egyszer egy gyomorgörccsel fetrengő emberhez hívták ki, nézte egy kicsit, majd kérdezte, hogy van-e telefon a lakásban. Hívta a mentőket, hogy azonnal jöjjenek, mert infarktusa van a betegnek. Hozzá se nyúlt, aztán kérdeztem az autóban, hogy honnan tudta" – idézte fel a történetet édesanyjáról Palik László, aki valószínűleg így kissé beletanult az orvoslásba és látja, ha valakivel gond van.

Palik László tv2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről