Több oka is volt annak, hogy a kapcsolat megrekedt - mondta Árpa Attila választottja

A nagy Ő Timi Bachelor
Vágólapra másolva!
Mimit várta a döntőbe. Úgy véli, hogy sok lány csak színészkedett, de Árpa átlátott rajtuk. Egy titokról azonban nem akar beszélni Nyergesi Tímea.
Vágólapra másolva!

„Volt olyan lány, aki nem Attiláért jött... nem is egy. A hírnévért, a szereplésért jöttek, de Attila ezt átlátta. Nem mindenkinek voltak tiszták az érzései, felvettek egy álarcot" – mondta Timi a TV2-nek adott interjújában. Mint ismert, ő lett A Nagy Ő-ben a kiválasztott, de a forgatás után már nem maradtak együtt Árpa Attilával.

tv2

„Valaki azzal próbált előrelépni, hogy túl harsány volt, vagy teljesen mást mutatott. Olyan erőltetettnek tűnt nekem néhány lány viselkedése" – emlékezett. Nem lepődött meg nagyon azon, hogy Bogival jutottak el az utolsó adásig, bár úgy vélte, erre Mimi is nagyon esélyes volt.

„Mimivel nagyon jó barátság alakult ki, többször találkozunk azóta. Még Erikával is jó a kapcsolatunk, mi már az első nap kiszúrtuk egymást" – jegyezte meg. Állítja, hogy nem taktikázott: „Nem voltak elvárásaim, nagyon jó lehetőségnek tartottam, hogy megismerkedhetek Attilával. Önmagamat tudtam adni, csak hagytam, hogy a dolgok folyjanak a saját medrükben."

De miért nem lett ebből legalább egy pár hónapos kapcsolat? „Több ok is van, de megbeszéltük, hogy szeretnénk magunkban tartani" – magyarázta. „Soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő" – tette hozzá sejtelmesen.

Bővebben a videón: