Lebénult a magyar énekes felesége

Kefir Kecskés Tibor
Vágólapra másolva!
A kétezres évek elején hatalmas sikernek örvendő magyar együttes, a V-Tech frontembere egy ideje visszavonult a szerepléstől és ritkán beszél magánéletéről. Kecskés Tibor, azaz Kefir korábban beszélt házasságáról, azonban csak most árulta el, hogyan indult a kapcsoaltuk és egy súlyos betegségnek köszönhetik, hogy együtt maradtak. 
Vágólapra másolva!

Viharosan indult Kefir és felesége, Mariann kapcsolata, saját bevallásuk szerint többször is szakítottak, mire végül összecsiszolódtak az évek során. A házaspár már tizedik évfordulóját ünnepli, ennek apropóján elmesélték, hogy nem volt felhőtlen a szerelmük története, egy súlyos betegség is beárnyékolja a múltat.

A pár kapcsolata három évvel ezelőtt érkezett a fordulópontjához, elmondásuk szerint épp egy hosszabb szünetet tartottak, amikor Mariann hirtelen beteg lett.

Ilyesmi százból egy esetben történik. Lebénultam, kórházba kerültem" - idézi a Bors Mariann szavait, aki elmesélte, hogy férje, Kefir egy pillanatig sem habozott, amikor megtudta, milyen nagy a baj és beköltözött hozzá a kórházba, ahol egy hónapon keresztül vele volt, míg fel nem épült.

Mariann úgy gondolja, ez az esemény erősítette meg a kapcsolatukat, mely után hamarosan össze is házasodtak, 2020-ban. Az azt követő karanténidőszak még tovább mélyítette kapcsoaltukat, hiszen imádnak együtt élni, ezért ez nem okozott számukra problémát.

Kefir és felesége, Mariann Forrás: RTL Klub