Valkusz Milán őszintén vallott a magánéletéről

ValMar, Valkusz Milán, Marics Peti
Vágólapra másolva!
Valkusz Milán, Marics Peti társa a ValMarban, lényegesebbszer kevesebbet szerepel műsorokban és magánéletéről is kevesebbet oszt meg mint Marics. Valkusz Milán most mégis megnyílt. 
Vágólapra másolva!

Valkusz Milán Palik László műsorában beszélt a magánéletéről és az ismertség árnyoldalairól is mesélt. Valkusz nem olyan rég mutatta meg a nyilvánosságnak bartátnőjét is, aki civil és Valkusz szerint érzékeny lelkű, így nehezen viseli, hogy párját lányok ezrei ostromolják. Az énekest arról is kérdezték, hogy kezeli ezt a lány.

A féltékenységet eldobni, mindenféle dolgot eldobni, hogy ne óvjon túl, ne tiltson túl, hogy ne legyen toxikus. Nem azért mondom, hogy rágalmazzam, de sajnos ezt egy másik dimenzióban tudom elképzelni, hogy valaki azt mondja feketén-fehéren, hogy semmi baj nincs ezzel az élettel. Volt barátnőm a befutott élet előtt is, ott azért ez nem így volt. Változott a világom, a környezetem, sokkal impulzívabb lett az életem" – vallotta be a híresség, akinek a párja egy hotelben hoszteszmenedzser.

Valkusz Milán nem számított ekkora sikerre a ValMarral, de - híres barátaiknak köszönhetően is - minden daluk futótűzként terjed. Valkusz Milán így beszélt az óriási népszerűségről:

– kezdte Valkusz, majd kifejtette, mire gondol.

„Ismertség, privát szféra megszűnése, érdekemberek, érdekbarátok. Ez tipikus, mindenki ezt mondja. De inkább az, hogy hamarabb elértük azt az ingerküszöböt, amitől besokallhatsz. Fel kell venni az álarcot, hogy nem vagy mindig boldog, nem tudsz mindig úgy festeni, ahogy elvárja az a rajongó. Én szeretnék mindenkinek eleget tenni, de nem mindig tudok, a lelkivilág véges. Túl sok embernek kell eleget tenni, ebbe a legnehezebb beleszokni talán" – mondta a zenész, aki ennek ellenére nem panaszkodik, úgy gondolja, a sikerük ajándék.