Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megrázó részletek Kárászy Szilvia haláláról

Kárászy Szilvia
Vágólapra másolva!
Mint azt megírtuk, öt évvel Tahi Tóth László elvesztése után szerdán meghalt Kárászy Szilvia, Tahi Tóth László színművész özvegye. A Blikk úgy tudja, Indiában és itthon is próbáltak segíteni Kárászy Szilvián, de a zongoraművész sokáig nem engedte, hogy megoperálják.
Vágólapra másolva!

Hosszú hónapokon át küzdött a betegségével Kárászy Szilvia. A sors tragédiája, hogy éppen akkor tudta meg a szörnyű diagnózist, amikor már kezdett talpra állni a sokkból, amelyet imnádott férje, a népszerű színművész, Tahi Tóth László elvesztése okozott számára - írta a lap.

Szilvinek nagy tervei voltak, a halála előtt Amerikában szeretett volna koncertet adni, de erre már nem kerülhetett sor

- mondta el a Blikknek Tahi Tóth Gábor, a zongoraművésznő sógora, aki arra is kitért, hogy a spiritualizmusban hívő művésznő egy speciális kezeléstől várta a megváltást, ám így sem lépett a gyógyulás útjára. Egy-másfél hónappal ezelőtt Indiába utazott, ahol

egy ajurvédikus kezelésen vett részt, majd itthon megműtötték, ám az állapota nem javult.

A lapnak a zongoraművész egyik ismerőse azt mondta, Szilvia sokáig ellenállt a kezelésnek, annyira hitt a természetes gyógymódokban.

Kárászy Szilvia spirituális beállítottságú emberként inkább a természetes gyógymódokhoz folyamodott, ezért is utazott el Indiába, utána pedig már túl késő volt - mondta egy ismerőse Forrás: Kárászy Szilvia, Facebook

A műtétet, amit nemrég elvégeztek rajta, hamarabb kellett volna, de Szilvia nem akarta, pedig sokan próbáltuk rábeszélni őt, hasztalan. Spirituális beállítottságú emberként inkább a természetes gyógymódokhoz folyamodott, ezért is utazott el Indiába, utána pedig már túl késő volt - mondta az ismerős.

Egyeztet a család a temetésről

A Kárászy és a Tahi Tóth család tagjai a lap információi szerint tegnap már egyeztettek a temetés részleteiről. Bár a zongoraművésznő feltehetően a férje mellett szeretett volna nyugodni a Farkasréti temető művészparcellájában, a hozzátartozók még nem döntöttek.

"Erről nem tudtunk beszélni Szilvivel, valahogy nem hozta szóba soha a búcsúztatóját sem ő, sem mi. A két család dolga lesz, hogy ebben megállapodjunk - mondta a Blikknek Tahi Tóth Gábor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez