Meglepődtek a tévézők, amikor egy teljesen meztelen nő jelent meg a reggeli műsorban

Vágólapra másolva!
Tényleg ennyire zavar minket egy meztelen test? - kérdezte.
Vágólapra másolva!

A Good Morning Britain nézői igencsak meglepődtek, amikor egy meztelen vendég jelent meg a stúdióban. Helen Berriman vállalta a szereplést a műsorban, hogy megvitassa, vajon a meztelen napozás zavar-e másokat, be lehet-e tiltani. Ő azonban nudista, a műsorban is meztelen volt, a stáb pedig gondosan eltakarta (filmes nyelven blőrözte) testének egyes részeit, amikor a felvételen szerepelt.

Helen Berriman tagja a Naturista Alapítványnak amelynek az a mottója, hogy "a meztelenség szép". A GMB műsorvezetője, Ed Balls így nyitott: "Most lecsupaszítjuk a dolgokat. Ön kihívná a rendőrséget, ha valaki meztelenül napozna egy közterületen?"

Ezzel a londoni Hampstead Heath tónál kitört vitára célzott, amikor egy nudista napozó miatt, aki nem volt hajlandó eltakarni magát, mások kihívták a hatóságot.

"Mindazok mellett, amik jelenleg a világban történnek, tényleg ennyire zavar minket egy meztelen test, aki egy park csendes sarkában napozik?... Annyi minden van, ami miatt aggódhatnánk" - vélekedett Helen Berriman.