Megszólalt kislánya születéséről az eddig titkolózó Kulcsár Edina

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Miss World magyarországi nemzeti versenye, sajtónyilvános casting, Lexington Loft, 2023.04.15.
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, sokan találgatják, vajon mikor születhet meg Kulcsár Edina és férje, G.w.M első közös gyereke, ugyanis a számításaik szerint már rég túllépte a kilenc hónapot a terhessége. A rapper és a volt szépségkirálynő is nagyon titkolóznak kislányuk születésével kapcsolatban, elmondásuk szerint azért, mert ezzel akarják óvni a privát szférájukat. Kulcsár Edina a követői unszolására most mégis megszólalt a témával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Folyamatosan faggatják Kulcsár Edinát és G.w.M-et, hogy mikor érkezik már közös kislányuk, Amara, de ők diplomatikusan kikerülik a válaszadást és pontos dátumot egyáltalán nem közöltek. Kulcsár elmondása szerint azért, mert fél a túl nagy sajtófigyelemtől és szeretné, ha ez teljesen bensőséges élmény maradna számukra.

Többen úgy gondolják, hogy a volt szépségkirálynő már titokban rég megszülte a kislányt, hisz egyesek szerint már a tizedik hónapban jár a terhessége, mivel augusztusban jelentette be, hogy várandós.

"Bocsi, de ez már a tízedik hónap. Bántás nélkül mondom" - írta Kulcsár Edina egyik követője a baba túlhordásával kapcsolatban.

"Én nem haragszom. Számomra megtisztelő, hogy ennyire várjátok ti is, ami számunkra az egyik legnagyobb boldogságot jelenti majd.

- zárta rövidre a témát Kulcsár Edina, aki valószínűleg programozott császárral hozza világra a harmadik gyerekét.