Tíz készülő tévésorozat, amely jövőre a nézők kedvence lehet

95th Annual Academy Awards - Vanity Fair Party  film award celebrity Vertical
English actress Sophie Turner attends the Vanity Fair 95th Oscars Party at the The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California on March 12, 2023. (Photo by Michael TRAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban véget ért nemrég az upfrontsnak nevezett időszak, a tévécsatornák összeállították a következő, 2023-2024-es évad műsorkínálatát, többek között megrendelték az új sorozatokat. A várható szériák közül ajánlunk most tízet az öt országos amerikai csatorna – az ABC, a CBS, a Fox, az NBC és a CW – tervei alapján, bár a jelenleg zajló írósztrájk miatt egyelőre kérdéses, hogy ezekből mikor kerülhet képernyőre bármi is.
Vágólapra másolva!

Doc

A történet egy zseniális doktornőről szól, aki egy agysérülés következtében elfelejti, hogy mi történt vele az elmúlt nyolc évben, így gyakorlatilag az egész világát újra kell alkotnia. Szereplők még nincsenek, az alkotó Barbie Kligman, aki eddig olyan szériákon dolgozott, mint a New York-i helyszínelők, a Doktor Addison, a Vészhelyzet: Los Angeles vagy az új Magnum.

Elsbeth

Carrie Preston mint Elsbeth Tascioni Forrás: CBS

A címszereplő teljes neve Elsbeth Tascioni, akit A férjem védelmében és a Diane védelmében nézői jól ismerhetnek: az ott már látott ügyvédnő kapott a CBS-től saját spin-offot. Az egyedi módszereiről híres jogászt továbbra is az Emmy-díjas Carrie Preston alakítja, de új szereplőként Wendell Pierce és Carra Patterson is benne lesznek.

Extended Family

Jon Cryer is visszatér a képernyőre Forrás: Warner Bros. Television

A főleg színészként ismert Mike O'Malley producerként jegyzi a vígjátéksorozatot, amelyben a Két pasi – meg egy kicsi Alanje, Jon Cryer is visszatér a képernyőre. A középpontban egy elvált pár áll, akik továbbra is közös fedél alatt nevelik a gyerekeiket, az asszony azonban elkezd randizni – méghozzá a férfi kedvenc csapatának tulajdonosávál.

Found

A főhős krízishelyzetek kommunikációs szakértője, aki jelenleg egy eltűnt személyek után kutató csapat PR-osa – miközben egy ideig őt is eltűntként keresték, egy borzongató titkot őriz a múltjából. Az alkotó a legutóbb a Spencert jegyző Nkechi Okoro Carroll, de executive producerként A zöld íjászhoz kapcsolódó sorozatok, az Arrowverse készítője, Greg Berlanti is közreműködik.

High Potential

Kaitlin Olson Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy

A történet szerint egy egyedülálló anya rákap a bűnügyek megoldására, ami végül egy valószerűtlen partnerséghez vezet egy tapasztalt nyomozóval. A főszerepet a Felhőtlen Philadelphiából ismert Kaitlin Olson kapta, a showrunner pedig Rob Thomas lesz, aki korábban például a Veronica Marsot vagy az iZombie-t felügyelte, legutóbbi munkája a Partiszerviz színész módra volt.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sorozattervekkel folytatjuk!