Borzalmas fájdalmak kínozzák Singh Vikit

Singh Viki, énekesnő
Vágólapra másolva!
Gyerekkora óta küzd az elviselhetetlen fájdalmakat okozó betegséggel, mely egyre rosszabbodik nála. Az énekesnő mindent elkövet, hogy javuljon az állapota, hiszen már a gyógyszerek sem mindig hatásosak az esetében.
Vágólapra másolva!

Singh Viki már korábban is beszélt arról, hogy megkeseríti életét a migrén, azaz a rohamokban jelentkező, súlyos fejfájás. Az énekesnő elmondása szerint már mindent kipróbált, amit csak lehetett, de vannak időszakok, amikor egy hétig is képes kínozni őt a görcsös fájdalom.

Az évek alatt fejlődött a gyógyszeripar, ezért megoldás tudott lenni, hogy felváltva kapkodtam a különböző készítményeket, csak egy bizonyos ponton túl már ezek sem használtak. Amikor hat darab fájdalomcsillapítót szedek be, akkor elgondolkodok rajta, hogy ez biztos, jó lesz-e így" - mesélte az énekesnő, akinek tízéves korában jelentkezett először a betegség" - mondta korábban Singh Viki, akit nagyon elkeserít néha, amikor keresztbehúzza számításait a fejfájás és megviseli a hosszan tartó szenvedés.

Az énekesnő elmondása szerint van, hogy napokig is eltart a fejfájás, főleg, ha időváltozás van. Korábban már rászánta magát és csináltatott migrénpiercinget is, most úgy döntött, még egy kiegészítőt is kér, miután egy hétig kínozta az elviselhetetlen fájdalom.

"Az első piercing egy évvel ezelőtt került a bal fülembe, mert a jobb fülemben szokott lenni a füles monitor, amikor énekelek. Mivel a fejfájásom mindig a jobb oldalról indul, ezért úgy döntöttem, hogy oda is szúratok egy piercinget... A szúrás egyáltalán nem fáj, annyira gyorsan csinálja Tünde, hogy egy perc alatt bent van az ékszer.

- magyarázta Singh Viki a Ripostnak, akinek egyedül a piercing segített. De nemcsak ő esküszik erre a módszerre, az erről szóló bejegyzése alatt többen is állították, hogy nekik is ez a módszer segített.