Marsi Anikó toszkán hangulatú szerelmi fészket rendez be

Marsi Anikó
Vágólapra másolva!
Marsi Anikót és férjét, Gyarmati Gábort több minden köti Balatonfűzfőhöz, például ott vásároltak nyaralót, amit most újítanak fel.
Vágólapra másolva!

Az eredeti állapotában még rózsaszínre festett ház belső terei már jócskán megváltoztak; a híradós terveit a férje valósítja meg. Az ingatlan mögötti telek tele volt rengeteg kidobásra ítélt holmival. Anikóék nyolc nagy konténert pakoltak tele szeméttel, ebben a tévés két fia, Vilmos és Vince barátai is segítettek nekik.

– Az eredeti tulajdonos hátulra még két kicsi házat is épített, valószínűleg nyaralókat fogadott. Nem bontjuk le, azt is kipofozzuk, jó lesz a fiúknak vagy szaunának vagy mosókonyhának - mesélte Anikó.

Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor Forrás: Marsi Anikó/Instagram

A Tények híradósa már „letette a névjegyét": a kertbe vezető úton egy ősöreg tűzhely áll, rajta virágok, sőt még a virágcserepek helyett is az itt talált serpenyőt használta fel, toszkán hangulatot teremtve. A házban Gábor keze munkája látszik: a konyhát áthelyezték, légkondicionáló szolgáltatja a hűtést és a fűtést.

– Az első az volt, hogy kifestettünk, hogy itt tudjunk aludni. A hálószobában egyszer csak egy kis helyen lemállott a vakolat. A feleségem fellelkesedett, és tégláig leverette a falat az ágyak mögött, de jól is mutat – emlékszik a férj, aki szinte az egész telet és tavaszt itt töltötte a felújítással, amíg a neje ingázott, ingázik a főváros és a balatoni városka között.

– A konyhakő lerakásában is segítettem, szóval ha kész lesz, mondhatjuk, hogy szinte a két kezünkkel hoztuk rendbe. Nagyon szeretünk itt lenni, és ugyan a pesti lakásunkat nem adtuk fel, itt olyan békés csend van, tiszta a levegő, szóval imádjuk. Vonattal is lejárok, nem hosszú a menetidő. Olyankor Gábor kijön elém az állomásra, és máris itthon vagyunk – idézte a Bors a hot! magazinnak nyilatkozó Marsi Anikót.