Milliókat csalt ki az emberektől az RTL Klubos Gáspár Laci testvére

Gáspár Laci X-Faktor
Vágólapra másolva!
Gáspár Laci testvére, István már többször összetűzésbe keveredett a törvénnyel, s bár fivére is szeretett volna segíteni rajta, hiábavaló volt minden próbálkozása.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klubos énekes legkisebb öccse még 2009-ben került rács mögé, miután a nyílt utcán támadott meg és rabolt ki egy idős asszonyt. A férfi ismét kétes ügybe keveredett.

"A család többször próbált már beszélni vele, de egyszerűen nem hallgat senkire. Úgy gondolom, hogy még gyerekkorában tévedt rossz útra. Sajnos elég hamar kisegítő iskolába került, ahol nem igazán foglalkoztak vele, pedig már akkor is viselkedési zavarokkal küzdött. Én és a testvéreim próbáltunk neki jó példát mutatni, iskolába jártunk, és a mai napig tisztességesen dolgozunk. Ő marad a család fekete báránya" – mondta korábban Laci, aki feltehetően nem is tartja már a kapcsolatot fivérével, aki időközben kiszabadult a börtönből. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a törvénnyel azóta sem sikerült megbarátkoznia. Legalábbis ezt állítják egy Facebook csoportban.

Gáspár Laci töbször próbálta már jó útra téríteni a testvérét Forrás: Facebook/X-Faktor

"Áprilisban volt egy átveréses ügyem, mikor egy 1,2 millió forint értékű Omega karórába egy addig számomra ismeretlen figurától beszámoltam egy Breitling márkájú karórát 1 millió forint értékben, amiről a találkozó után elég hamar kiderült, hogy egy viszonylag jó minőségű hamisítvány. (...) Jó volt a szöveg, a beetetés és az időzítés, na meg a helyszín.

- írta a panaszos, aki szerint Gáspár Laci legkisebb öccse verte át. A károsult úgy döntött, nem tesz feljelentést, inkább drága tanulópénznek könyvelte el az esete - írja a Bors.