Így vágott vissza a királyi család Meghan Markle-nek

Horizontal CONCERT ON STAGE HEADSHOT ROYAL FAMILY
Duchess of Sussex Meghan Markle speaks during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Tegnap ünnepelte 42. születésnapját Meghan Markle, aki most azt tervezi, hogy visszatér Hollywoodba és újra színésznő lesz. A jelek szerint megromlott házassága Herry herceggel, most újabb jelek utalnak arra, hogy válással végződhet a kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, válságban lehet Harry herceg és Meghan Markle házassága, akik 2020-ban döntöttek úgy, hogy Amerikába költöznek és maguk mögött hagyják a brit királyi családot. Azóta egyre több probléma üti fel a fejét a házasságban, főleg a botrányaikat követően, ami súrlódáshoz vezethet a hercegi pár között. Vaszínűleg Harry herceg hazavágyik családjához, míg Markle újra a karrierjét szeretné beindítani.

A 42 éves Meghan Markle tegnap ünnepelte születésnapját, de a férje családjából senki sem köszöntötte fel őt nyilvánosan. Ez is épp elég kínos lenne, de még az általa szervezett szülinapi összejövetelre sem tartott vele Harry herceg, így csak barátaival ünnepelt. Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy talán már külön is él egymástól a házaspár, de ez senki sem erősítette meg.

A palota egyik képviselőjének elmondásai szerint nem biztos, hogy privát úton nem köszöntötték fel Markle-t, mivel a nyilvános köszöntés és születésnap csak a szolgálatot teljesítő családtagokat illeti meg, ő pedig nem tartozik már bele ebbe a körbe - írja a TMZ.

A királyi család nem köszöntötte fel nyilvánosan Meghan Markle-t, annak 42. születésnapja alkalmából Forrás: AFP/Paul Ellis