Tóth Andi idegesen, trágárkodva szidja az embereket

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a visszavonult Tóth Andi a divatipar felé vette az irányt és pár nappal ezelőtt dobta piacra saját ruhamárkája első kollekcióját, amit mindenki elképesztően drágának talál. Tegnap még visszafogottan magyarázkodott az árakat illetően, de mostanra elszakadt nála a cérna és egy őt kritizáló kommentelőt trágárkodva szidott, amiért rossz színben tüntette fel őt és ruháit.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi a közösségi oldalán tett közzé korlátozott ideig elérhető bejegyzéseket, melyben arról beszél, hogy egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja hazudik az énekesnő új ruháival kapcsolatban.

"Tudom, nem kéne reagálnom ezekre, viszont felb*sz, mert ez a gyerekem, a szerelem projektem, a kisbabám, és hogy ha bántják, az sz*r érzés" - kezdte Tóth Andi, aki egyre idegesebb lett, ahogy erről a témáról beszélt.

A Tinkerbell nevű felhasználó, aki kivívta az énekesnő haragját azt állította, hogy eddig egyetlen darabot sem adtak el Tóth Andi új kollekciójából, ezt ő maga az üzletben hallotta.

„Ma délután épp volt 'szerencsém' találkozni az üzletben Andival. Oliviával mentek az irodába, aztán egy kicsit idősebb, vörös hajú nő lejött.

- állította a bejegyzésében a bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja.

Ettől rettentő dühös lett Tóth Andi, aki egyébként is sok negatív kritikával találta szembe magát az elmúlt napokban, hiszen sokan úgy gondolják, hogy túlárazottak a ruhái, egy sima póló is húszezer forint körül mozog.

- szidta idegesen a kommentelőt Tóth Andi, aki azon nevetett, hogy a Tinkerbell nevű felhasználó az egyik képen épp az ő ruháit válogatta.

Tóth Andi egyre idegesebb az új ruháit kritizálók miatt Forrás: Tóth Andi/Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.