Előkerült a magyar Big Brother egykori botrányos alakja, Pongó

Pongó volt az első fura fazon hazai valóságshow-ban
Vágólapra másolva!
2002-ben egészen őrült dolgokat művelt a TV2 képernyőjén.
Vágólapra másolva!

Pongó az első magyar Big Brother emlékezetes szereplője volt Zsanettel, Popeye-jel, Renátóval és a tragikus sorsú BB Évivel együtt. Az olasz származású Renátóval máig tartja a kapcsolatot, a médiában viszont már ritkán tűnik fel.

Pongóra sokan emlékeznek Forrás: Pongó

Most újra előkerült az egykor botrányos tévészereplő. "Még egy év sem telt el, hogy vége lett a Big Brothernek, amikor kiderült, hogy súlyos rákbeteg vagyok és az orvosok azt javasolták, hogy a szereplés helyett koncentráljak inkább a gyógyulásra, amit megfogadtam és hála istennek megúsztam. Immár húsz éve tünetmentes vagyok, de gyógyultnak nem mondanám magamat, mivel egy ilyen betegségből soha nem lehet teljesen felépülni. Úgy fogalmaznék, hogy egy időzített bomba ketyeg bennem, hiszen bármikor kiújulhat" - mondta a Blikknek.

Pongó volt az első fura fazon a hazai valóságshow-ban

Pongó továbbra is a kőkemény edzésben hisz: "Minden évben megrendezzük az úgynevezett Fitness Maratont, amiről azt kell tudni, hogy idén 30 versenyző indulhat el rajta és a kihívás lényege, hogy 26 órán keresztül edzeni kell és csak meghatározott időintervallumú szüneteket lehet tartani. Tehát nettó 24 órát végig kell mozogni. Idén november harmadikán tartjuk majd Komlón."