Hihetetlen dolgot tett Taylor Swift

2023 MTV Video Music Awards - Show GettyImageRank3 Pop USA New Jersey Stage - Performance Space Award Newark - New Jersey Photography The Best Arts Culture and Entertainment MTV Video Music Awards Taylor Swift anti-hero Prudential Center - Newark A-List C
NEWARK, NEW JERSEY - SEPTEMBER 12: Taylor Swift accepts the Best Pop award for "Anti-Hero" onstage during the 2023 MTV Video Music Awards at Prudential Center on September 12, 2023 in Newark, New Jersey. Mike Coppola/Getty Images for MTV/AFP (Photo by Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Taylor Swift ismét kiadja az 1989 című lemezét, új dalokkal kiegészítve. A világhírű énekesnő úgy döntött, hogy a Google segítségét kéri és egy játékra hívja a rajongóit. A keresőben Taylor Swiftre kattintva kaptak feladatot az emberek, de állítólag nem úgy sült el a dolog, ahogy tervezték.
Vágólapra másolva!

1989 (Taylor's Version) a címe az új albumnak, a dalcímeket viszont egy rejtvényen keresztül találhatták volna ki a rajongók. Az énekesnő úgy döntött, a címeket a betűk összekeverésével osztja meg a rajongóival, amiket a Google tett közzé – olvasható az NBC News oldalán. Ha kitalálták a megfejtést, további rejtvények jelentek meg. A rendszerben viszont hiba volt, nem működött rendesen.

A Google kedden este elismerte a hibákat és ígéretet tett azok javítására.

Az "1989 (Taylor's Version)" a tervek szerint október 27-én jelenik meg.

Forrás: https://www.instagram.com/taylorswift/