Kozso csak a táncoslányai miatt úszta meg a New York-i terrortámadást

Kozso
Vágólapra másolva!
Kozso épp Manhattanben tartózkodott 2001. szeptember 11-én, és elmondása szerint csak a ráérősen készülődő táncoslányoknak köszönheti, hogy megúszta a World Trade Center elleni terrortámadást.
Vágólapra másolva!

Kozso a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadás évfordulóján elevenítette fel, hogy azon a 22 évvel ezelőtti napon épp Manhattanben volt az Ámokfutókkal – ráadásul pont a World Trade Centerbe tartottak, akár már a merénylet idején is ott lehettek volna, ha a táncoslányok gyorsabban elkészülnek.

"A lányok elképesztően lassan készültek el aznap reggel, pedig épp a World Trade Center tetején lévő kilátóba készültünk. Folyamatosan unszoltam őket, hogy siessenek már, mert a koncertek miatt kötött a programunk, nagy lesz a sor, sok a látnivaló, de ők csak nyugiban sminkeltek, cigarettáztak" – emlékezett Kozso.

Kozso Forrás: Instagram/Kozso

"Nagyon lassan haladtunk az ikertornyok felé, én pedig közben fotóztam a tornyokat és a többi felhőkarcolót. Aztán

Az azt követő eseményekről borzalmas emlékképek vannak előttem, papírdarabok hullottak az égből, az emberek rohantak az utcán, próbáltunk eljutni a Brooklyn-hídhoz, miközben azt láttuk, hogy a hős rendőrök és tűzoltók épp az ellenkező irányba tartanak, egyenesen a tragédia helyszínére. A mai napig elérzékenyülök, ha eszembe jutnak ezek a bátor emberek, akik a legnagyobb elismerést érdemlik" – mondta az énekes a Blikknek, amelynek oldalán saját fotóiból is mutatott párat.